Hva er fokus klinikk?

KOntakt oss

Fokus Klinikk AS er et tverrfaglig spesialistsenter for muskel og – skjelettplager lokalisert i Moss/Rygge i Østfold.

Vår klinikk består av fysioterapeuter med videreutdannelse innen muskel- og skjelett fysioterapi, barnefysioterapi, psykomotorisk fysioterapi, ultralyd diagnostikk for muskel og skjelett, hjerte- og lungerehabilitering, legespesialist samt osteopater. Fellesnevneren for våre terapeuter er søken om forskningsbasert kunnskap i form av videreutdannelse.

Vi har som mål å hjelpe ”folk flest” i alle aldre, og har stor interesse for å bidra til økt livskvalitet og helse gjennom aktivitet og mosjon på ulike nivåer.

Vårt team av fysioterapeuter, osteopater og veiledere jobber tverrfaglig for pasientens beste, vi supplerer undersøkelse med ultralyddiagnostikk av muskel og skjelettlidelser ved behov, dette for å kartlegge eventuelle betennelsestilstander og andre lidelser i muskel og –skjelettapperatet.

Fokus Klinikk har også egen fysioterapeut for barn og unge med offentlig avtale. Vår barnefysioterapeut har god kompetanse på idrettsskader i barne og ungdomsidretten og bistår med opptrening etter skader og operasjoner.

Vi ønsker å være en bidragsyter mot lokalt næringsliv og tilbyr oppsøkende massasje, fysioterapi og osteopati for små og store næringslivsaktører. Vår målsetning er å hjelpe arbeidsgiver å holde arbeidstokken i produksjon til glede for bedrift og ansatte.

Fokus Klinikk har også som målsetning å være synlige som bidragsytere til lokale idrettslag på ulike nivåer. Våre fysioterapeuter og osteopater har bred kompetanse og erfaring med oppfølging av både små idrettslag og satsende utøvere på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Vi har fokus på gode og langvarige resultater i arbeidet med menneskekroppen.