Klassisk massasje.

Klassisk massasje er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere en bedre balanse mellom muskler og skjelett.

Det benyttes massasje ved tilstander som blant annet smerte, restitusjon, betennelsestilstander, stress, utmattelse, nedsatt fleksibilitet i muskler og ledd, nedsatt sirkulasjon, hodepine, søvnproblemer.

Det utføres dyp massasje ved øm og stiv muskulatur. Triggerpunkter, også kalt muskelknuter, blir behandlet og det jobbes for å få mer smidig og myk muskulatur.

Det gis en lettere og avspennende massasje ved velvære. Behandlingen tilpasses deg og ditt behov.

Priser:

25 minutter klassisk massasje: Kr. 520,-

Massasje ute hos din bedrift.

Det kan finnes mange arbeidsrelaterte årsaker til at belastningsskader og muskelspenninger oppstår og setter seg i kroppen. Noen av de er tunge løft, dårlig holdning, statisk arbeidsstilling, mye stillesitting og inaktivitet, stress og tidspress, repeterende bevegelser over lenger tid. Nervesystemet settes i gang og stresshormoner går raskt ut i blodbanene og gjør at musklene trekker seg sammen og det kan gi plager og oppleves vondt.

Massasje som behandlingsform kan være med på å forebygge og behandle vond og spent muskulatur. Massasje er en trygg og effektiv fysikalsk behandlingsform som passer for de aller fleste.

God sirkulasjon er viktig for muskulaturen. Avfallsstoffer samler seg i muskulaturen dersom det er dårlig sirkulasjon og dette kan oppleves som smerte. Økt sirkulasjon gir oksygen og næringsstoffer til muskulaturen og avfallsstoffene løser seg lettere opp.

Hormonene endorfin og oxytocin skilles ut i kroppen under massasje. Dette er hormoner som motvirker smerte og som gir avslapping. Produktivitet og trivsel kan derfor øke grunnet massasje på arbeidsplassen.

Behandlere:
Christian Bakke Eftedal